UA-92105902-1
Welkom op de website van de Protestante Gemeente Lonneker. Adres: Dorpsstraat 44 7524 CJ Lonneker scriba@kapeluitliefdelonneker.nl E-mail Scriba: Jorike Kits E-mail:  jorike@jorwi.nl
Welkom Gemeente Diaconie En verder Agenda Nieuws Info Beheer Activiteiten Verenigingen Bijbeltuin Historie

Activiteiten

De Heerdstee

  Achter de Kapel staat het verenigingsgebouw “de Heerdstee” welk bij de renovatie van de kapel in de jaren vijftig werd gerealiseerd. In 2019 is er geverft en nieuwe vloerbedekking aangebracht. Na de zondagmorgendienst is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken in “de Heerdstéé”. Om de kosten enigszins te beperken staat er een koffiepot waarin een vrijwillige bijdrage  van harte welkom is. Hier is ook altijd een ouderling en diaken aanwezig die u kunt aanspreken voor al uw vragen.
Meer info

Gemeentedag

Elk jaar wordt er een gemeentedag gehouden bij

de start van het nieuwe seizoen.

Kerkelijk huwelijk

De Kapel “Uit Liefde” is door de gemeente Enschede officieel aangesteld als trouwlocatie. waardoor de mogelijkheid is geboden om in de Kapel een burgelijk huwelijk te sluiten.
Meer info
Kapel Uit Liefde

Bazar 

De Bazar is een begrip in Lonneker, en wordt zeer goed bezocht door bewoners van het dorp, niet alleen protestanten maar ook katholieken e.a. In de opbrengst delen allereerst diverse organisaties en verenigingen uit het dorp , daarnaast diverse groepen binnen de kapelgemeente (kinderdienst, bijbeltuin enz.) en de rest komt ten goede aan de kapel (opknappen inventaris Heerdstee,  verlichting kapel beeld- en geluidsinstallatie kapel en.
Activiteiten