Welkom op de website van de Protestante Gemeente Lonneker. Adres: Dorpsstraat 44 7524 CJ Lonneker scriba@kapeluitliefdelonneker.nl E-mail Scriba: Jorike Kits E-mail: jorike@jorwi.nl

Kinderdienst

Voor de kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar is er momenteel geen kinderdienst wegens gebrek aan belangstelling. Indien zich weer kinderen worden aangemeld, zullen we de kinderdienst weer opstarten.

Bezoekerscommissie

De bezoekerscommissie bestaat uit een aantal gemeenteleden en stelt zich tot taak om nieuw ingekomen bewoners/gezinnen in de wijk te bezoeken. Ook worden zieken of anderen die om een contact vragen bezocht en wordt middels een kaartje of bloemengroet aandacht besteed aan bijvoorbeeld huwelijksjubileum.

Seniorensoos

Elke dinsdagmiddag is er in de Heerdstee voor alle gezinten aanvang 14.00 uur. Het is een gezellige ontmoeting middag waar onder het genot van een kopje koffie/thee en een drankje kan worden meegedaan met kaarten, rummycup en andere leuke activiteiten. Contactpersoon: mevr. M. Punte tel: 053 4355990.

En verder

Kapel Uit Liefde

Liturgie commissie

De liturgiecommissie houdt zich bezig met de liturgische vormgeving van de speciale erediensten. Hier vallen o.a. Kerstmis, Pasen, Pinksteren, laatste dienst kerkelijk jaar en de Oudejaarsdienst. Samen met de dienstdoende predikant bereiden zij deze diensten voor. Adreslijst klik hier

Vrouwencontactgroep

Van september tot mei, elke 1e woensdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 uur komen dames van allelei gezinten samen in de Heerdstee. Verschillende activiteiten, soms met eenspreker, een quiz, spelletjes of gewoon koffie drinken. Af en toe ergens naar toe, een museum bezoek, wandelen of een andere bezienswaardigheid.